“Gençlerin Gözünden Milli Mücadele” Konulu Yapay Zeka Destekli Görsel Tasarım Yarışması

Yarışma, Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında AKÜ Şuhut MYO ve Şuhut Gençlik Merkezi iş birliği ile düzenlenmektedir.

Yarışma Şartnamesi

• Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde öğrenim gören tüm öğrenciler yarışmaya katılabilir.
  • Konu Milli Mücadele olarak belirlenmiştir.
  • Amaç; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında geleceğimizin teminatı gençlerin yeni teknolojileri kullanarak, bu günleri borçlu olduğumuz Milli Mücadele ve Kahramanlarını anlatmaları olarak tanımlanmıştır.
  • Yarışmaya katılacak görsel çalışmalar yapay zeka platformlarında üretilmiş olmalıdır.
  • Yarımaya en fazla üç görsel ile katılınabilir.
  • Yarışmacılar kendi ürettiği özgün görseller ile yarışmaya katılım sağlayabilir.
  • Yarışma sonucu seçilen görseller sergileme, tanıtım vb. çalışmalarda kullanılacaktır.
  • Yarışmacılar katılımları ile, ürettikleri görsellerin bu tür kullanımlarına izin vermiş olurlar.
  • Yarışma sonucu ilk üçe giren katılımcılara ödül verilecektir. Sergilemeye değer görülen görsel sahiplerine belge verilecektir.
  • Yarışmacıların çalışmalarını …. mail adresine ekteki formu dolduracak göndermeleri gerekmektedir.
  • Görseller orjinal boyutları ve çözünürlükleri ile herhangi bir düzenleme (görsel, renk, ekleme vb.) yapılmadan gönderilmelidir.
  • Başvurular, en geç 9 Mayıs 2024 Perşembe günü 18:00’a kadar yapılmalıdır.
  • Başvurular suhutmyo@gmail.com adresine gönderilmelidir. (Katılım formu, görseller ile birlikte)
  • Ödül kazanan ve sergilemeye uygun görülen çalışmalar 12 Mayıs 2024 Pazar günü web sitemizden ilan edilecektir.

Katılım formu için tıklayınız…

21 Nisan 2024, Pazar 215 kez görüntülendi