Okul müdürümüz Prof. Dr. Halil Selçuk Biricik, Bulgaristan’ın Kostinbrod şehrinde Veteriner Teknikerlik ve Gıda Bölümlerini içeren Meslek Okulunu ziyaret etti. Okul müdürü Ivanov Kostin ile birlikte, Şuhut Meslek Yüksekokulu ile bilimsel işbirliğini içeren ön anlaşmayı imzaladı. İşbirliği, okulun ve Kostinbrod Belediyesinin sosyal medya hesaplarında yer aldı* (https://www.facebook.com/profile.php?id=100061689104938*; https://www.facebook.com/obshtina.kostinbrod)

*Изминалият вторник в Професионалната ни гимназия се състоя среща от стратегическо значение! Училището сключи партньорски отношения с Професионалното училище Şuhut Vocational School, Afyon Kocatepe University – в Турция.

Ayrıca, Sofya şehrinde Ormancılık Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nin 30. Yıldönümü dolayısıyla 26-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenen “Veteriner Hekimlikte Gelenekler ve Modernite” (https://www.conference-fvm.org/en/welcome) isimli Uluslararası Bilimsel Konferansa davetli konuşmacı olarak katıldı. Veteriner Fakültesi’nin 30. Yıldönümü kutlamasına katılan Romanya, Makedonya, Yunanistan gibi çeşitli balkan ülkeleri rektör ve dekanlarıyla birlikte istişare toplantısına katıldı.

02 Haziran 2024, Pazar 86 kez görüntülendi