Afyon Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksekokulu ve Şuhut Gençlik Merkezi iş birliği ile Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında hazırlanan Afiş ve Ebru Sergisi açıldı. Şuhut Gençlik Merkezi fuaye alanında açılan sergiye İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğmen Yunus TOSUN, İlçe Emniyet Müdürü Onur BAYRAM, Şuhut MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Akif Ağtaş, Muharip Gaziler Derneği Şuhut Temsilcisi Eftal ARSLAN, Şuhut Muhtarlar Derneği Başkanı Fevzi AKAR, Şuhut Gençlik Merkezi Lideri Şeref İlarslan, Ebru Sanatçısı Zeynep Gürman, eser sahibi öğrenciler ve ziyaretçilerin katıldı.

Reklamcılık bölümü öğrencileri Rabia İPCİ, Fatma Nur AKBOĞA, Aleyna OĞULTÜRK, Almina DEMİRHAN, Livza YAVUZ, İbrahim BAŞPINAR, Nilay GÜLLÜOĞLU tarafından  Cumhuriyetin 100. Yılı teması ile tasarlanan afişler izleyici ile buluştu.

Şuhut Gençlik Merkezi ebru dersi öğrencilerinin eserlerinin de yer aldığı sergi katılan öğrencilere belge takdimi ile sona erdi.

27 Ekim 2023, Cuma 58 kez görüntülendi