2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı  yaz döneminde staj yapacak olan öğrencilerimiz için tarihler aşağıdaki gibidir.

17 Temmuz – 25 Ağustos (30 iş günü-sadece hafta içi günleri günleri staj yapacak olanlar için)

17 Temmuz – 19 Ağustos (30 iş günü-hafta içi ve cumartesi günleri staj yapacak olanlar için)

Bu tarihler dışındaki stajlar kabul edilmeyecektir.

Staj başvuruları için öğrencilerimizin, tüm formları eksiksiz (bilgisayar ortamında) doldurup 9 Haziran 2023 Cuma tarihine kadar okulumuza teslim etmeleri gerekmektedir.

Evraklarını elden teslim edemeyecek öğrencilerimiz ilgili evrakların tamamını  eksiksiz (bilgisayar ortamında) doldurarak ve onaylı- ıslak imzalı şekilde akademik yıl başında okulumuza teslim etmek şartıyla suhutmyo@aku.edu.tr adresine gönderebilirler. Gönderilecek evraklar net şekilde taranmış ve tek mailde olmalıdır. Kişisel bilgiler belirtilmelidir.

Önemli: Mail yoluyla belgelerini gönderen öğrencilerimiz bu evrakların asıllarını staj dosyaları ile önümüzdeki akademik yıl ilk haftasında okulumuza teslim etmeyi taahhüt eder.

AŞAMALAR (elden teslim)

• Staj belgelerinin bilgisayar ortamında eksiksiz doldurulması (belgeler sayfanın en altında yer almaktadır)
  • Belgelerin staj yapılacak işyerine imza ve kaşe yaptırılarak onaylatılması
  • Belgelerin okulumuz tarafından onaylanması (elden)
  • Staj süresince staj dosyasının doldurulması
  • Staj bitimi ilgili kısımların iş yeri tarafından onaylanması
  • Staj dosyasının okula teslim edilmesi (Yeni akademik yıl ilk hafta)

AŞAMALAR (mail ile)

• Belgelerin staj yapılacak işyerine imza ve kaşe yaptırılarak onaylatılması
  • Okul tarafından onaylanan belgelerin öğrenci tarafından iş yerine teslim edilmesi (Öğrencinin talep etmesi durumunda okuldan mail ile gelecek)
  • Belgelerin iş yerine teslim edilmesi (Öğrencinin talep etmesi durumunda okuldan dönen mail dosyası)
  • Staj süresince staj dosyasının doldurulması
  • Staj bitimi ilgili kısımların iş yeri tarafından onaylanması
  • Mail ile gönderilen staj başvuru evraklarının asıllarının okula teslim edilmesi (Yeni akademik yıl ilk hafta)
  • Staj dosyasının okula teslim edilmesi (Yeni akademik yıl ilk hafta)

Detaylı bilgi ve aşamalar için staj danışmanınız ile iletişime geçebilirsiniz.

Öğrencilerimiz detaylı bilgi için staj danışmanları ile iletişime geçebilirler.

Staj Danışmanları
Gıda Teknoloji Öğr. Grv. Songül Uçar sucar@aku.edu.tr
Laborant ve Veteriner Sağlık Dr. Öğr. Üyesi̇ Selcen Süheyla ERGÜN sergun@aku.edu.tr
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Öğr. Grv. Kübra Uyar kkilicaslan@aku.edu.tr