Afyon Kocatepe Üniversitesi 30. Kuruluş Yılı nedeniyle Şuhut MYO Reklamcılık Bölümü tarafından hazırlanan Afiş Sergisi M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

Açılış törenine Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, AKÜ GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcıları, AKÜ Şuhut MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Küçükkurt, öğretim elemanları, öğrenciler ve Afyonkarahisarlı sanatseverler katıldı.

Törende eser sahipleri Öğr. Gör. Mehmet Akif Ağtaş, Ayşe Nur Yavuz, Enes Kocaman, Furkan Karabulut, Kadirhan Akyol ve Zeynep Çeliktaş’a katılım belgesi takdim edildi.

10 Aralık 2022, Cumartesi 57 kez görüntülendi