Üniversitemizin üniversite olarak kuruluşunun 30. yıldönümü kapsamında, Meslek Yüksekokulumuz (MYO) Öğr. Grv. Mehmet Akif Ağtaş tarafından hazırlanan “Afyon Kocatepe Üniversitesi İzometrik İlüstrasyon Sergisi”, 28 Kasım tarihinde, Güzel Sanatlar Fakültemiz ev sahipliğinde açıldı.
Sergi açılışına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, Genel Sekreter İhsan Ceran, GSF Dekan Yardımcıları, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Şuhut MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Küçükkurt, öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katıldı.
13 adet çalışmanın yer aldığı ve yıl sonuna kadar farklı akademik birimlerde açılacak olan sergi, 2 Aralık tarihine kadar Güzel Sanatlar Fakültesi giriş katında, Seramik Bölümü sergi alanında ziyaret edilebilecek.
29 Kasım 2022, Salı 101 kez görüntülendi