Meslek Yüksekokulumuz ve Şuhut Gençlik Merkezi iş birliği ile Cumhuriyetin 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında “Hedef 99” etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında gönüllü öğrencilerden oluşan, “Sıfır Atık, Acil Durum ve Afet, Sevgi ve Merhamet, Sağlık, Eğitim, Çevre ve Yeşilay Timlerinin” gerçekleştirdiği etkinliklerin fotoğrafları sergilenerek bu kapsamda hazırlanan kısa filmlerin gösterimi yapıldı.

Timlerin ilgili alanlarında farkındalık sağlamayı amaçlayan etkinlik, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı ve Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Nurullah Kaya, Şuhut MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Küçükkurt, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, Yeşilay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeşilay Genel Merkez Kadın Komisyon Başkanı Ülkenur Büke, Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Başkurt, ilçe protokolü, MYO akademik ve idari personeli ile öğrencilerin katılımıyla Şuhut Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirildi.

Hedef 99 Sergisi açılışı ile başlayan program, Şuhut MYO “Telefonsuz Hava Sahasının” açılışı ve gezilmesi ile devam etti. “99 Çevreci, 99 Farkındalık, 99 Fidan, 99 Gülümseme, 99 Kan Bağışı, 99 Kitap, 99 Yeşilcan” temalı kısa filmlerin büyük ilgi gördüğü etkinlik katılımcıların öğrencilere hitabı ile sona erdi.

 

 

28 Ekim 2022, Cuma 91 kez görüntülendi