2022-2023 Akademik Yılı yeni öğrencilerimize üniversitemiz ve okulumuzu tanıtarak genel bilgilendirme yapmak amacıyla hazırlanan oryantasyon programı tamamlandı.

Programın birinci gününde bölümlere özel olarak akademik danışmanlarımız tarafından sınavlar, derslerin işleyişi, yönetmelikler, staj, kütüphane gibi konularda eğitim verildi.

Programın ikinci günü Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Şuhut İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Başkurt, Şuhut Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Kemal Avşar, Şuhut Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Uğurlu, Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han’ın öğrencilerimize hitabı ile başlayan etkinlikler Şuhut Halk Eğitim Merkezi, Şuhut Gençlik Merkezi sunumları ve  Şuhut tanıtımı ile sona erdi.

06 Ekim 2022, Perşembe 66 kez görüntülendi