Şuhut MYO Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri

Ekmek Yapımını Uygulamalı Olarak Gerçekleştirdi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencileri, Tahıl Teknolojisi II dersi kapsamında Öğretim Görevlisi Besim MADEN’ in koordinatörlüğünde “Ekmek ve çeşitleri üretimi” uygulamasını hamurun yoğurulmasından başlayarak ekmeğin pişirilmesi süreçlerine kadar bütün safhaları da içine alacak şekilde uygulamalı olarak gerçekleştirdiler. Öğrenciler bu sayede teorik bilgileri uygulamalı olarak da yapabilme fırsatını yakaladılar.

 

     

16 Mayıs 2022, Pazartesi 180 kez görüntülendi