2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı  yaz döneminde staj yapacak olan öğrencilerimiz için tarihler aşağıdaki gibidir.

18 Temmuz – 26 Ağustos (30 iş günü-sadece hafta içi günler)

18 Temmuz – 20 Ağustos (30 iş günü-hafta içi ve cumartesi günleri)

Bu tarihler dışındaki stajlar kabul edilmeyecektir.

Staj başvuruları için öğrencilerimizin, tüm formları eksiksiz (okunaklı) doldurup teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj Başvuru Formu

Staj Bilgi Formu

Hafta Sonu Staj Formu

Kimlik fotokopisi

Staj Danışmanları DAHİLİ
Gıda Teknoloji Öğr. Grv. Songül Uçar sucar@aku.edu.tr 3183
Laborant ve Veteriner Sağlık Dr. Öğr. Üyesi̇ Selcen Süheyla ERGÜN sergun@aku.edu.tr 3182
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Öğr. Grv. Kübra Uyar kkilicaslan@aku.edu.tr 3173
Reklamcılık Öğr. Grv. Banu Zencir bzencir@aku.edu.tr 3180

2021-2022 ÖĞRETİM YILI STAJ BAŞLAMA VE BİTİŞ TARİHLERİ

Staj Başlama Tarihi 30 İş Günü Haftada 6 Gün (Cumartesi çalışan iş yeri) 30 İş Günü Haftada 5 Gün (Cumartesi çalışmayan iş yeri)
18 Temmuz 2022 20 Ağustos 2022 26 Ağustos 2022

STAJ BAŞVURUSU İÇİN SIRASIYLA YAPILMASI GEREKENLER

– Öğrencilerimiz staj başvuru formunu suhutmyo.aku.edu.tr web sitemizden formlar kısmından veya yukarıdaki linklerden temin edebilirler.

– Staj başvuru formu (fotoğraflı) bilgisayar ortamında veya elde net okunur şekilde eksiksiz doldurup imzalanmalıdır.

– Staj bilgi formu bilgisayar ortamında veya elde net okunur şekilde eksiksiz doldurup imzalanmalıdır.

– 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılında staj yapacak öğrencilerin; staj yapacakları iş yerine onaylatmaları gereken staj formlarını en geç 22 Haziran 2022 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

– Öğrencilerimiz staj defterini üniversitemiz kitap satış bürosu AKÜ Camii Kamil Miras Külliyesinden veya

https://urun.n11.com/bilgisayar-kitaplari/staj-defteri-P357892823 internet adresinden temin edebilirler.

– Öğrencilerimiz stajlarını tamamladıktan sonra eğitim-öğretim yılı başlamasından itibaren en geç 2 hafta içerisinde “Staj Başarı Formu” ile “Staj Defterini” staj danışmanı öğretim elemanlarına “staj bilgi formlarını” ise (Ek-4) Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmek zorundadır.

Staj duruları ile ilgili yeni güncellemeler ve bilgiler eklenebileceği için öğrencilerimizin web sitemizi takip etmeleri ve staj danışmanları ile iletişimde kalmaları önemlidir.

21 Nisan 2022, Perşembe 2290 kez görüntülendi