Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile “Gençlik Projeleri Destek Programı” kapsamında “Padişah Fermanlarında Hayvan Hakları” isimli proje faaliyetleri hayata geçmeye başladı. Proje kapsamında Şuhut Meslek Yüksekokulu’nda Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Durmuş ve Prof. Dr. Halil Selçuk Biricik tarafından “Osmanlı Belgelerinde Hayvan Hakları” isimli sunum gerçekleştirildi.
Öğrencilerin mesleki gelişim ve kariyerlerine katkı sağlaması amacıyla gerçekleştirilen eğitim programları çerçevesinde; Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü birinci sınıf öğrencilerinden İrem Ünal ve Baran Basri Yaşar “Günümüzde Hayvan Hakları” isimli sunumlarını gerçekleştirildiler.

06 Ocak 2022, Perşembe 154 kez görüntülendi