Afyon Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksekokulu ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Şuhut Gençlik Merkezi işbirliği ile “Hz. Mevlana’nın 748. Vuslat Yıldönümü” kapsamında Öğr. Gör. Mehmet Akif Ağtaş tarafından hazırlanan “FotoYorum Afiş Sergisi” ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Şeb-i Arûs Afiş Sergisi” Şuhut Gençlik Merkezi’nde açıldı. Şuhut Kaymakamı Lokman Düzgün, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk, Şuhut Myo Müdürü Prof. Dr. İsmail Küçükkurt, ilçe protokolü, öğretim üyeleri, öğrenciler ve halkın katılımı ile gerçekleştirilen sergi, Hz. Mevlana’yı anlatan afiş ve fotoğraf çalışmalarından oluşuyor. Sergi 19 Aralık 2021 pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.

15 Aralık 2021, Çarşamba 131 kez görüntülendi