Mazeret sınavına girecek olan öğrencilerimizin, mazeret dilekçelerini 26.11.2021 tarihi mesai bitimine kadar öğrenci işlerine vermeleri gerekmektedir.

Ek yerleştirme ile gelen( 1. ve 2. Ek yerleştirme ile gelen) öğrencilerin mazeret dilekçesi vermesine gerek yoktur.

Uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılan derslerin mazeret sınavları (ek 1-2 dahil) 6-10 Aralık tarihleri arasında ilgili dersin forum saatinde, dersi yürüten öğretim elemanının önceden belirleyeceği bir sınıfta yüz yüze yapılacaktır.

Yüz yüze yapılan bütün derslerin mazeret sınavları ise, 6-10 Aralık tarihleri arasında ilgili dersin ders saatinde arasında yapılacaktır.

Uzatan eğitim sistemi üzerinden yürütülen ortak derslerin mazeret sınavları (ek 1-2 dahil);
7 Aralık Salı saat: 10:00 Türk Dili I Amfi 1, Amfi 2

7 Aralık Salı saat: 11:00 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Amfi 1, Amfi 2

Not: Mazereti kabul edilen öğrencilerin listesi web sayfamızda ilan edilecektir.

23 Kasım 2021, Salı 351 kez görüntülendi