Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Şuhut Meslek Yüksekokulunda (MYO) müdürlük görevine Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail KÜÇÜKKURT getirildi.

Gerçekleştirilen devir teslim törenine Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR, Şuhut MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail KÜÇÜKKURT, MYO eski Müdürü ve Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin BAYRAKÇEKEN ile birlikte Şuhut MYO’da görevli akademik ve idari personeller katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR yaptığı hizmetlerden dolayı Şuhut MYO eski Müdürü ve Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin BAYRAKÇEKEN’e teşekkür ederek, Şuhut MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail KÜÇÜKKURT’a başarı dileklerini iletti.

Törenin sonunda Şuhut MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail KÜÇÜKKURT tarafından Prof. Dr. Hüseyin BAYRAKÇEKEN’e günün anısına plaket verildi.

01 Nisan 2021, Perşembe 487 kez görüntülendi