2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı  yaz döneminde (bir defaya mahsus),

1. Sınıflar staj yapmak istemeleri halinde yüz yüze,

2. Sınıflar ve mezun durumda olan öğrenciler ise staj yeri bulamamaları takdirde ödev/proje şeklinde, (ikinci sınıf öğrencilerimizin stajlarını normal olarak yapmak istemeleri  durumunda aşağıdaki şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.)

Aşağıdaki tüm formları eksiksiz BİLGİSAYAR ORTAMINDA doldurup mail olarak teslim ederek stajlarını yapabileceklerdir.

2020-2021 Yılı Stajları

Hafta sonu dahil staj yapacak öğrencilerimiz için (Cumartesi dahil)

12 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arası yapılacaktır.

Hafta içi staj yapacak öğrencilerimiz için

12 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arası yapılacaktır.

Bu tarihler dışındaki stajlar kabul edilmeyecektir.

Staj başvuru bilgilerinin eksiksiz, okunur şekilde doldurulmuş ve imzalı olarak en geç 15 Haziran 2021 tarihine kadar Meslek Yüksekokulumuza teslim edilmesi gerekmektedir.

Staj Belgeleri (BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURULMUŞ)

Staj Beyan Dilekçesi

Staj Başvuru Formu

Staj Bilgi Formu

Kimlik fotokopisi

• Öğrencilerimizin staj beyan dilekçesi, staj başvuru formu ve staj bilgi formunu BİLGİSAYAR ORTAMINDA eksiksiz doldurmaları ve imzalamaları gerekmektedir. Staj evraklarının ve kimlik fotokopisinin okunur ve net şekilde taranmış hallerinin en geç 15 Haziran 2021 günü suhutmyo@aku.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.
  • Mail bilgi ve konu kısmında mutlaka ad, soyad, öğrenci numarası, telefon, bölüm bilgilerine yer verilmelidir.
  • Mail adresinin doğruluğundan, gönderiminden, formların eksiksiz doldurulması ve zamanında gönderilmesinden öğrenci sorumludur.
  • Öğrencilerimiz başvuru, onay ve staj aşamalarında her tür soruları için danışmanları ile iletişim kurabilirler.
  • Öğrencilerimiz staj yaparken doldurmaları gereken staj defterlerini AKÜ Kitap Satış Bürosundan veya internet üzerinden aşağıdaki linki tıklayarak alabilirler.

Staj Danışmanları DAHİLİ
Gıda Teknoloji Öğr. Grv. Songül Uçar sucar@aku.edu.tr 3183
Laborant ve Veteriner Sağlık Dr. Öğr. Üyesi̇ Selcen Süheyla ERGÜN sergun@aku.edu.tr 3182
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Öğr. Grv. Kübra Uyar kkilicaslan@aku.edu.tr 3173
Reklamcılık Öğr. Grv. Banu Zencir bzencir@aku.edu.tr 3180

2020-2021 ÖĞRETİM YILI STAJ BAŞLAMA VE BİTİŞ TARİHLERİ

Staj Başlama Tarihi 30 İş Günü Haftada 6 Gün (Cumartesi çalışan iş yeri) 30 İş Günü Haftada 5 Gün (Cumartesi çalışmayan iş yeri)
12 Temmuz 2021 23 Ağustos 2021 31 Ağustos 2021

STAJ BAŞVURUSU İÇİN SIRASIYLA YAPILMASI GEREKENLER

– Öğrencilerimiz staj başvuru formunu suhutmyo.aku.edu.tr web sitemizden formlar kısmından veya yukarıdaki linklerden temin edebilirler.

– Staj beyan dilekçesi bilgisayar ortamında eksiksiz doldurup çıktı alınarak imzalanmalıdır.

– Staj başvuru formu (fotoğraflı) bilgisayar ortamında eksiksiz doldurup çıktı alınarak imzalanmalıdır.

– Staj bilgi formu bilgisayar ortamında eksiksiz doldurup çıktı alınarak imzalanmalıdır.

– 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılında staj yapacak öğrencilerin; staj yapacakları iş yerine onaylatmaları gereken staj formlarını en geç 15 Haziran 2021 tarihine kadar suhutmyo@aku.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

– Öğrencilerimiz staj defterini üniversitemiz kitap satış bürosu AKÜ Camii Kamil Miras Külliyesinden veya

https://urun.n11.com/bilgisayar-kitaplari/staj-defteri-P357892823 internet adresinden temin edebilirler.

– Öğrencilerimiz stajlarını tamamladıktan sonra eğitim-öğretim yılı başlamasından itibaren en geç 2 hafta içerisinde “Staj Başarı Formu” ile “Staj Defterini” staj danışmanı öğretim elemanlarına “staj bilgi formlarını” ise (Ek-4) Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmek zorundadır.

Staj duruları ile ilgili yeni güncellemeler ve bilgiler eklenebileceği için öğrencilerimizin web sitemizi takip etmeleri ve staj danışmanları ile iletişimde kalmaları önemlidir.

11 Mart 2021, Perşembe 4678 kez görüntülendi