Mezun Durumunda Olan Öğrencilerimizin 2019-2020 Yaz Dönemi Stajları

2019-2020 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi sonu itibariyle mezun durumda olan ve staj yapması gereken ancak Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Yaz Döneminde staj yapacak işletme bulamayan veya sorun yaşayan öğrencilerimiz;

İstemeleri halinde 30 iş günü veya eksik kalan staj günlerini, işletmelerde yapacakları staj yerine çalışmalara uygun olarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz dönemine mahsus olmak üzere proje/ödev yöntemi ile gerçekleştirebilirler.

Bu kapsamdaki öğrencilerimiz kendi bölümlerindeki aşağıdaki tabloda yer alan staj komisyonu öğretim elemanları ile iletişim kurabilirler. Stajlarını bu kapsamda ödev-proje olarak yapmak isteyen mezun durumda olan öğrencilerimiz aşağıdaki başvuru formunu doldurup imzalayarak suhutmyo@aku.edu.tr adresine göndermeleri ve staj danışmanları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. (ıslak imzalı taranmış belge veya yukarıdan net çekilmiş fotoğraf)

E-posta gönderirken öğrencilerin imzalı form ile birlikte Adı-Soyadı-Öğrenci Numarası ve Cep Telefonu bilgilerini göndermeleri gerekmektedir. Başvuru yapan öğrencilerimizin proje/ödevleri ne zaman ve hangi yöntemlerle yapabilecekleri her bölümün staj komisyonlarında alınacak kararlar ile ileri bir tarihte belirlenip duyurulacaktır.

Mezun Durumu Staj (ödev-proje) Başvuru Formu (mezun durumunda olan ve stajını ödev olarak yapacak 2. sınıf öğrencileri için)

Staj Danışmanları     DAHİLİ
Gıda Teknoloji Öğr. Grv. Songül Uçar sucar@aku.edu.tr 3183
Laborant ve Veteriner Sağlık Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Durmuş idurmus@aku.edu.tr 3174
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Öğr. Grv. Kübra Uyar kkilicaslan@aku.edu.tr 3173
Reklamcılık Öğr. Grv. Banu Zencir bzencir@aku.edu.tr 3180

 

 

01 Haziran 2020, Pazartesi 710 kez görüntülendi