Şuhut Kaymakamlığı, Şuhut Meslek Yüksekokulu ve Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak çalışması olarak hazırlanan Pate Çocuk Kitabı çocuklar ile buluşmaya hazır.

Şuhut Kendin Yap Atölyesi bünyesinde Şuhut MYO Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Grv. Mehmet Akif Ağtaş editörlüğünde oluşturulan etkinlik kitabı dağıtılmaya başlandı.

Anaokulu ve ilk öğretim birinci sınıf öğrencilerine evde kaldıkları dönemde, virüsle mücadele ve diğer konularda bilgiler veren kitap Okulumuz Reklamcık Bölümü Öğretim Elemanları ve  öğrencileri ile Şuhut İlçe milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenleri tarafından tasarlandı.

Boyama, bulmaca, çizim, okuma gibi farklı etkinlikler içeren ve atölye çalışması kapsamında tasarımcıların evde çalışarak hazırladıkları kitabın Şuhut Kaymakamlığı tarafından baskısı yapılarak dağıtımına başlandı.

22 Mayıs 2020, Cuma 181 kez görüntülendi