Üniversitemiz Senato’sunun 13 Mayıs 2020 tarihli toplantısında alınan karar gereğince mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz başvurularını eğitim-öğretim sınav yönetmeliğinde belirtilen süreler içerisinde aşağıdaki formu doldurarak 27.05.2020 tarihi mesai saati bitimine kadar suhutmyo@aku.edu.tr e-mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Mazeret Sınavları 30.05.2020 tarihinde başlayıp 04.06.2020 tarihinde sona erecektir.

Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen ya da mazeret sınavına girmek isteyen öğrencilerimiz eğitim-öğretim sınav yönetmeliğinde belirtilen süreler içerisinde başvurularını e- mail yolu ile yapabileceklerdir.

Buna göre öğrencilerimiz, öğrenci bilgi sistemi üzerinde kayıtlı olan e-mail adresleri üzerinden suhutmyo@aku.edu.tr e-mail adresine aşağıda ekte verilen başvuru formlarını doldurarak göndereceklerdir.

Vize Mazeret Formu

Maddi Hata Formu