Trafik Haftası’nda okulumuz tarafından hazırlanan animasyon kamu spotu yayına girdi.
Trafik Haftası’nda evde kaldığımız bu günlerde bilinçlendirme amacıyla Şuhut Kaymakamlığı öncülüğünde Şuhut Myo ve Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak çalışması olarak hazırlanan animasyon kamu spotu yayına girdi.
Şuhut Myo Reklamcılık bölümü öğretim üyesi ve gönüllü öğrencilerinden oluşan çalışma ekibi projeye evlerinden katılarak çizim ve animasyon çalışmalarını tamamladı.
Bu kapsamda proje ekibi tarafından İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Alaçam ve İlçe Jandarma Komutanı Hasan Yassıkaya’nın karakter çizimleri hazırlandı. Hazırlanan karakterler Şuhut Kendin Yap Atölyesi imkanları ile seslendirildi ve okulumuz imkanları ile animasyon haline getirildi.
07 Mayıs 2020, Perşembe 286 kez görüntülendi