Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla bir internet platformu olan ‘Yetenek Kapısı’nı üniversitelerin hizmetine sundu.

Öğrencilerimiz ve Mezunlarımız; profillerini oluşturup özgeçmişlerini yükleyerek işverenlere kendileri hakkında doğrudan bilgi verme imkanlarına sahip olabilecekleri platforma aşağıda yer alan linkten üye olabilirler.

Ayrıca katılımcılar kariyer merkezleri ve/veya işverenler tarafından duyurulan kariyer fuarları / etkinlikleri ve ilgili eğitimleri inceleyebilir, başvuru yapabilirler. İşverenlerin profillerini / sundukları kariyer imkânlarını inceleyebilir, yayınlanan iş / staj ilanlarına sistem üzerinden daha etkin ulaşabilir, başvuruda bulunabilirler.

Bununla birlikte, kariyer merkezlerindeki kariyer danışmanlarından randevu alabilir, üniversiteler ve işverenler ile iletişim kurabilirler. Yetenek Kapısına kaydınızı https://beta.yetenekkapisi.org/  adresinden yapabilirsiniz.

22 Şubat 2020, Cumartesi 137 kez görüntülendi