İŞKUR bünyesinde hizmet verecek olan iş arama sürecini daha başarılı yönetmek isteyen, Nasıl iş aramalıyım? İş başvurum neden reddedildi? gibi sorulara cevap arayanlar için tasarlanmış bir eğitim birimi olan İş Kulübü Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayp Özdemir, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karakaya’nın katılı ile açıldı.

Üniversitemizden on öğrencinin katılımı ile düzenlenen İş Kulübü eğitime okulumuz reklamcılık bölümü öğrencilerinden Aysu Sayarı ve Taylan Ergani katıldı. İş kulübü kapsamında öğrencilere iş arama yöntemleri, CV hazırlama teknikleri, telefonla görüşme ve mülakat teknikleri gibi eğitimler verildi.

15 Şubat 2020, Cumartesi 184 kez görüntülendi