Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) 2019 yılının son Senato Toplantısı okulumuzda gerçekleştirildi. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilgili komisyon ve birimlerden gelen gündem maddeleri senato üyeleri tarafından değerlendirilerek karara bağlandı.

Senato toplantısı öncesi okulumuz yemekhanesinde yemek programı düzenlendi. Programda konuşma yapan okul müdürümüz Prof. Dr. Hüseyin Bayrakçeken, ilçemiz ve okulumuz hakkında bilgiler verdi.

Yemek sonrası AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Şuhut Belediye Başkan Vekili Ahmet Karagönen ile AKÜ senato üyeleri, Şuhut MYO Reklamcılık Bölümü öğretim elamanları ve öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı “Sanat Sokağı” isimli serginin açılışını yaptı. “Sanat Sokağı” etkinliğinde  Şuhut Kurum Afişleri, Şuhut Karma Fotoğraf Sergisi ve Dijital Minyatür Sergisi yer aldı.

Sergi açılışından sonra Senato Toplantısı öncesi konuşma yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, senato toplantılarını Ahmet Necdet Sezer Kampüsünde yaptıklarını ama zaman zaman da ilçelerde gerçekleştirdiklerini ifade etti. Karakaş, “Bolvadin, Sandıklı, Bayat, Çay gibi ilçelerimizde senato toplantılarını daha önce yaptık. Şimdi Şuhut MYO’da yapıyoruz. Diğer ilçelerimizde bulunan meslek yüksekokullarımızda da senato toplantılarını gerçekleştireceğiz” dedi.

Senato toplantısının ardından ise yönetim kurulu toplantısına geçildi. Gerçekleştirilen toplantılarda eğitim-öğretimle ve diğer hususlarla ilgili birim kurullarından ve alt komisyonlardan gelen maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Ev sahipliği yaptığımız senato toplantısına değerli desteklerinden dolayı Şuhut Kaymakamlığına, Şuhut Kaymakamı Sayın Nurullah Kaya’ya, Şuhut Belediyesine ve Şuhut Belediye Başkanı Sayın Recep Bozkurt’a teşekkürlerimizi sunarız.

  

 

19 Aralık 2019, Perşembe 236 kez görüntülendi