Okulumuz reklamcılık bölümü tarafından “Yaratıcı Çocuk Atölyesi” Etkinliği” düzenlendi.

Okulumuza davet edilen Akyuva İlkokulu öğrencileri reklamcılık ikinci sınıf öğrencileri tarafından tasarlanan etkinliklere katıldı. Etkinlik kapsamında reklamcılık bölümü görsel reklam tasarımı dersinde öğrenciler tarafından tasarımları yapılan eğitici etkinlik materyalleri kullanıldı. Sanat, sayısal ve sözel zeka konularında hazırlanan çalışmalar reklamcılık bölümü öğrencilerimiz gözetiminde ilkokul öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Misafir ilkokul öğrencilerinin gelişimine katkı sağlayan yaratıcı çocuk atölyesi ile reklamcılık bölümü öğrencileri tasarımlarını yaptıkları çalışmaları gözlemleme fırsatı buldu. Etkinlik çalışmaya katılan öğrencilere belge takdimi ile sona erdi.

10 Aralık 2019, Salı 175 kez görüntülendi