Şuhut Kaymakamlığı tarafından organize edilen “Şuhut Patates Hasadı Tarla Günü” etkinliği  Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

Etkinliğe Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, İlçe Protokolü, Şuhut Myo Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bayrakçeken, Şuhut Sağlık Hizmetleri Myo Müdürü Doç. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş, Myo Akademik ve idari personeli, Myo öğrencileri, patates üreticisi çiftçiler ve hasat işlemi yapan işçiler katıldı.

Patates tarlasında toplama işlemi ile başlayan etkinlik, patates üretimi ile ilgili bilgi paylaşımları ile devam etti. Ayrıca etkinlik kapsamında Şuhut Patatesi’nin marka değeri kazanması amacıyla okulumuz reklamcılık bölümü tarafından tasarımı yapılan logo ve maskot tasarımları tanıtıldı.

03 Ekim 2019, Perşembe 154 kez görüntülendi