ŞUHUT MYO’DA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Üniversitemize yeni gelen öğrencilerin bilgilendirmesi amacıyla 24 eylül Salı günü Şuhut Meslek Yüksekokulu’nda oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe’nin de katılımı ile düzenlenen oryantasyon kapsamında öğrencilerimize üniversite imkanları, öğrenci sistemleri gibi konularda eğitimler verildi. Aynı zamanda Şuhut Myo Muhasebe Bölümünde hukuk derslerini yürüten Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe yeni öğrencilerimiz ile tanışarak oryantasyon eğitim açılışını gerçekleştirdi.

AKÜ Şuhut MYO, AFSÜ Şuhut Sağlık Hizmetleri MYO ile birlikte yeni akademik yıla merhaba dedi.

Oryantasyon eğitimlerinin ardından, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İlçe Protokolü, Şuhut MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bayrakçeken, Şuhut Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş, Şuhut Myo ve Şuhut Sağlık Hizmetleri Myo Akademik ve İdari Kadrosu ve öğrencilerin katılımı ile “Yeni Akademik Yıla Merhaba” etkinliği düzenlendi. Etkinlik Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un öğrencilerimize hoş geldiniz konuşmalarının ardından, müzik dinletisi ve ikramlar ile sona erdi.

 

24 Eylül 2019, Salı 126 kez görüntülendi