Afyon Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 11 mayıs cuma günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Okulumuzda düzenlenen mezuniyet törenine Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İlçe emniyet Müdürü Ayhan Alaçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, AKÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Şuhut Myo Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bayrakçeken, Protokol Üyeleri, Şuhut Myo Öğretim Üyeleri, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Afyonkarahisar türküleri müzik dinletisi ile başlayan tören, okul dönem birincisi Yahya Polat, Myo Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bayrakçeken, Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe’nin konuşmaları ile devam etti.

Velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen törende öğrenim hayatını dereceyle tamamlayan öğrencilere plaket takdimi ve mezun öğrencilere diploma takdimi gerçekleştirildi. Mezuniyet töreni geleceğe uğurladığımız öğrencilerimizin kep atmaları ile sona erdi.

15 Mayıs 2018, Salı 301 kez görüntülendi