Şuhut Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 15 Mayıs pazartesi günü Şuhut Belediyesi Şelale Düğün Salonu'nda düzenlendi

İlçe Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe,Şuhut Belediye Başkan Vekili Mehmet Us, MYO Müdürümüz Doç.Dr.İsmail Küçükkurt, okulumuz öğretim görevlileri, mezun öğrenciler ve ailelerinin  katılımı ile gerçekleştirilen mezuniyet töreninde mezun öğrencilerimiz diplomalarını alarak yeni bir hayata adım attılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, mezun öğrenciler adına okul birincisi Songül Akay'ın teşekkür konuşması ile devam etti. MYO Müdürümüz Doç.Dr.İsmail Küçükkurt ve İlçe Kaymakamı Dr.Mehmet Boztepe'nin konuşmalarının ardından ilk üçe giren öğrencilerimize, başarılarından dolayı plaket ve hediye takdim edildi.

Mezun öğrencilerimize temsilî diplomalarının verildiği tören, kep atma seremonisi ile sona erdi.

19 Mayıs 2017, Cuma 194 kez görüntülendi